Keraamiset pinnoitteet

Markkinoiden kehittynein keraaminen kestopinnoite.
 

BRILLIANT+ KERAAMINEN KESTOPINNOITE!

Kehittynein kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla. Pinnoitteen teho perustuu piipohjaisiin orgaanisiin polymeereihin (C2H6OSi)n, sekä C6H5Si(OCH3)3. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen ja sen konsentraatiopitoisuus on markkinoiden suurin, jonka ansiosta autosi saa parhaan mahdollisen suojan.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Finikor Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista. Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.

Aquacontrol lasipinnoitus

Pinnoitus saa veden helmeilemään lasin pinnalla ja parantaa näkyvyyttä huonoissa olosuhteissa.
Kirkas näkökenttä on vähemmän silmiä rasittava ja näin ollen turvallisuutta lisäävä. Yhdessä ajoneuvon nopeuden aiheuttaman ilmavirran kanssa, Aquacontrol® poistaa vesipisarat vähemmällä tuulilasinpyyhkijöiden käytöllä.

Tiesitkö?

Helpompaa autonhoitoa.

Finikor Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on mukavampaa. Jos käytät autoasi konepesussa, voit valita edullisemman harjattoman pesun. Voit myös käyttää pesussa mitä tahansa pesuaineita, sillä pinnoite kestää kaikkia yleisesti autopesussa käytettäviä kemikaaleja. Pinnoite ei siis vaurioidu esimerkiksi liuottimen käytöstä, joka on tarpeen suolan ja maantiepien poistossa. Pinnoitte antaa mekaanisen suojan hiusnaarmuja vastaan paremmin kuin vanhanaikaiset kestopinnoitteet.

Paranna jälleenmyyntiarvoa.

Hyvin pidetty auto on helpompi myydä parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.

Mahdollisessa kolaritilanteessa vakuutusyhtiöt korvaavat käsittelyn korjatuille alueille.

 

Dini Auto Oy

Y-Tunnus: 0654234-5
posti@diniauto.fi

 
 
 
 

Palvelemme

Ma - Pe 7.00-17.00
Korjaamo 08.00-16.00

v

Puhelin

Käyntiosoite

Konepajankatu 12, 11710 RIIHIMÄKI