Ruostesuojaus

Olemme - AREKL ry.n jäsen.

finikor RUOSTESUOJAUS

Maantiesuola, kura, vesi ja leudot talvet, Suomen olosuhteet ovat poikkeuksellisen ankarat auton korille. Autotehtaiden tuotannosta murto osa toimitetaan näin ankariin olosuhteisiin, joten autosi tarvitsee lisäsuojaa ollakseen ruosteeton ja yhtä turvallinen vielä vuosien jälkeen. Ruostesuojaus on ennalta ehkäisevää ja paras lopputulos saavutetaankin kun käsiteltävä auto on ruosteeton tai jopa uusi.
Kaikki käsittelymme tehdään reikiä poraamatta, näin ollen autosi tehdastakuu säilyy. Kuulumme Inspecta Oy:n ylläpitämään SFS4085-Standardiin ja olemme Autoalan ruosteenestoliikkeiden keskusliitto – AREKL ry.n jäsen.

Olemme saaneet useita mainintoja työmme korkeasta laadusta. Laadunvalvonnan ulkoinen tarkastus sisältää:

  • Käsittelylaitoksen tilojen, laitteiden ja erikoistyökalujen kunnon ja toimivuuden toteamisen. Tarkastuskohteita noin 50 kpl
  • Työsuorituksen tarkistamisen: koteloaineen kattavuus kotelo- ja saumarakenteissa,  alusta-aineen kattavuus alustassa ja pyörätiloissa, alustapesun kattavuus ja kunnollinen kuivaus,  jälkipuhdistus. Tarkastuskohteita on 80-140 kpl
  • Sisäisen laadunvalvonnan toimivuus ja raportointi
  • Käytetyt ruosteenestoaineet (SFS 4086 ja SFS 4087)

Katso myös KERAAMISET PINNOITTEET

Finikorin Ruostesuojaustuotteet

Finikor Täysturva

Finikor Täysturvassa on 10-12 vuoden takuu. Takuun laajuus riippuu auton iästä käsittelyhetkellä. Takuu edellyttää Jatkoturva –käsittelyä 3-4 vuoden päästä Täysturvan käsittelystä. Jatkoturvassa käsitellään ruosteelle alttiimmat kohdat uudelleen, jotta takuu voidaan säilyttää. Pinnoitteet kuluvat ajan myötä mm. kiveniskuista, jonka takia Jatkoturva tehdään juuri 3-4 vuoden jälkeen Täysturva -käsittelystä.

Finikor Lisäturva

Finikor Lisäturva on kehitetty yhteistyössä automaahantuojien kanssa ja se sopiikin 0-4 vuotiaille autoille. Finikor Lisäturvassa käsitellään auton alustan kotelot sekä alusta kotelo- sekä alusta-ainetta käyttäen. Käsittelyssä ei porata reikiä, joten auton takuut säilyvät.

Finikor Jatkoturva

Finikor Jatkoturva on tarkoitettu autoille, joihin on aiemmin tehty Finikor Täysturva. Se pidentää edellisen suojauksen kestoa ja sen teettäminen onkin edellytys Finikor Täysturvan takuun säilymiseksi.

 

Dini Auto Oy

Y-Tunnus: 0654234-5
posti@diniauto.fi

 
 
 
 

Palvelemme

Ma - Pe 7.00-18.00
(Kesällä 22.06.-31.08.2018 Ma-Pe 07.00-17.00)
Korjaamo 08.00-16.00

 
 
 
 
 
v

Puhelin

Käyntiosoite

Konepajankatu 12, 11710 RIIHIMÄKI