Töihin meille.

Avoimet työpaikkamme ja avoin haku.

Riihimäen diniauto oy

Riihimäen Dini Auto Oy on kasvava autoalan yritys Riihimäellä. Palveluihimme kuuluu autojen huolto- ja vauriokorjaamo toiminnot. Olemme osa valtakunnallista Awux vauriokorjaamo ketjua, kuulumme myös AD Autokorjaamo ketjuun.

Avoimet työpaikat

Huoltoneuvoja

Nyt haemme kasvavaan porukkaamme huoltoneuvojaa, työtehtäviin kuuluu työskentely korjaamomme työnvastaanotossa.

Mikäli olet autoalan ammattilainen, omaat useamman vuoden työkokemuksen autokorjaamoalalta (huoltoneuvojana, mekaanikkona, varaosamyyjänä, jne) ja olet asiakaspalveluhenkinen voit olla juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme alan parhaat työvälineet ja korjaamo-ohjelmistot, koulutuksen ja hyvät ammatti taitoiset työkaverit. Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. janne.pekkarinen [at] diniauto.fi

 

Automekaanikko

Haemme nyt motivoitunutta ja ammattitaitoista automekaanikkoa huoltokorjaamollemme. Autojen huollot ja korjaukset koostuvat pääsääntöisesti VAG-konsernin tuotteista. (VW, Skoda, Audi, Seat).

Lupaamme työhön nykyaikaiset koneet ja laitteet sekä ajantasaisen koulutuksen.

Mikäli koet omaavasi tarvittavat tiedot ja taidot itsenäiseen työskentelyyn ja oikean asenteen niin täytä allaoleva lomake tai laita hakemus sähköpostilla osoitteeseen toni.nasman [at] diniauto.fi.

 

Hakulomake


  Haen avointa työpaikkaa. Kirjoita tehtävä alle.Jätän avoimen hakemuksen.Haen avointa paikkaa ja jätän avoimen hakemuksen.  Yksityisyys

  Täyttäessäsi hakemuksen jätät tietosi Diniauto Oy:n käyttöön. Tietojasi käytetään vain avoinna olevan työpaikan täyttämisessä tai, jos niin halusit, avoimessa työpaikkahaussa.

  Antamasi tiedot ovat vain Diniauto Oy:n käytössä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

  Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta jonka jälkeen ne poistetaan.

  Dini Auto Oy

  Y-Tunnus: 0654234-5
  posti@diniauto.fi

   
   
   
   

  Palvelemme

  Ma - Pe 7.00-17.00
  Korjaamo 08.00-16.00

  v

  Puhelin

  Käyntiosoite

  Konepajankatu 12, 11710 RIIHIMÄKI